Coses Estranyes

Avui m'he llevat, normal i tal, però del meu melic en sortia música Country (això està descaradament plàgiat d'algun lloc que no recordo). Amb el mugró esquerre regulava els greus i el dret era com el botó de pausa. Després ha vingut un metge amb una flor al cul que ha insistit molt en què em prengués una pastilleta en forma de doraemon. El metge és veu que no era metge, sinó que era el meu sentiment de culpa per estar fent el ronso al llit i que la pastilla en forma de doraemon no era per menjar-me-la, sinó per mirar-la i adorar-la.

Però jo, sincerament, no he acabat d'entendre el detall de la flor al cul. 

Sigui com sigui després he agafat la renfe i he arribat a l'hora que tocava. Al sortir de l'estació la gent m'aplaudia i em felicitava per la proesa. Jo, emocionat, he començat a plorar. Fins que els mateixos que m'estaven aplaudint han començat a escopir-me i a pegar-me per ploramiques. 

Però no passa res, que soc un nen. I tots sabem que els nens són de goma. 

Ja més calmat, i en una classe, el professor ens ha demanat que era el més important que ens havia ensenyat internet. Òbviament, que haviem d'allargar els nostres respectius penis.

I mentre la classe discutia aquest afer, la pastilla gegant en forma de doraemon m'ha vingut a buscar en patinet i hem passat una tarda meravellosa menjant "conguitos" i jugant al mocador.

Però, en definitiva, res d'això és més estrany que no pas que et surti un pot de mongetes del cul *.

 

* Fet verídic que m'han passat últimament en forma de fotografia que em nego a reproduïr aquí per alló del bon gust.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Coses Estranyes

 1. Alepsi diu:

  Bufffffffff….. trobava a faltar fotre carcajades davant l’ordinador!!!! xDDDD
  Siusplau, penja la fotoooooo! Porfiplis! xDDD

 2. Música Country pel melic? I mongetes pel cul? Ostres de què estàs fet?

 3. Però era un pot de mig kilo o bé el kilo sencer?

 4. Per favor, reprodueix-ho, serà sensacional! Per cert, jugar al mocador només amb dos és una mica xungo, no..?

 5. ararat diu:

  No, no. No ho penso reproduir. Que és fastigós.

  I volia aprofitar per esmenar un error. No es tracta d’un pot de mongetes. Sinó d’un pot de melmelada i una patata.

  Ei, i gràcies a tots per comentar, tot i la meva irregularitat crònica.

  Que vagi bé!

Els comentaris estan tancats.