Menjar i dibuixos animats

És probable que tot sigui a causa d’una més que probable inflamació crònica d’alguna porció del meu cervell però, de veritat, quan veig el menjar que surt als dibuixos animats m’entra gana. I no només gana. Tinc la sensació que aquell menjar tan dolçament dibuixat “ha de ser bo”.

No és normal, perquè m’he d’enganyar, que l’estomac protesti quan veu com en doraemon es menja un d’aquells pastissets de melmelada. O quan en Son Goku es fotia aquells àpats plens de carns i menjars clarament inventats. No us podeu imaginar la salivera que m’entrava llegint qualsevol còmic de l’Asterix i l’Obelix, veient com quantitats ingents de senglars a la brasa, de color i textura celestial, eren devorats per aquells gals.

Oh, tristos romans, que només menjàven farinetes.

Com és això? Qui ha perfeccionat l’art de dibuixar els sabors? Perquè quasi que em podia imaginar el gust que tenien els fideus que engullia en Musculman.

Ai, que m’ha vingut ja gana, recordant tot això.

Sigui com sigui, aquesta és una reflexió que feia molt de temps que em voltava pel cap i que requeria ser comentada, aviam si soc l’únic perturbat que li passa això. Creieu que això és normal? Ho puc posar al curriculum? Puc reclamar algun crèdit de lliure elecció? En definitiva, he de deixar de mirar la tele i fer coses més productives, com salvar les balenes o apuntar-me al gimnàs?

Per sort, la tele actual és una merda d’una immensitat notable, que sinó el meu estòmac grinyolaria de manera quasi constant

A tot això dir que, tan de bo cremi a l’infern durant segles, no m’he fet esmorzar i tinc el cervell en mode monotemàtic. Gana, gana i més gana. I queden tantes hores abans de dinar…

Si algú em troba, improbable però possible veient la moral que té en Laporta respecte el que farà el barça a can Liverpool, que sàpiga que avui no tindré una conversa gaire entretinguda.

Avisats esteu.

Nyam.

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Menjar i dibuixos animats

 1. mimeticboy diu:

  A mi em feien venir més gana els còmics d’en Carpanta. El pobre no podia menjar mai res i això em posava una mica nerviós.

 2. I els dibuixos del petit Sushi? Si tots els menjars fossin com els de dibuixos animats jo patiria sobrepès!

 3. això anava a dir, en vullunfestuc té raó, la meva vida ha quedat absolutament condicionada per culpa del petit sushi, m’hauríeu de veure tallant verdura!

 4. Els senglars de l’Asterix i els pastissets del Doraemon!! és veritat! quin gust deuen tenir? i les galetes del monstruo de las galletas o les l’Aru de l’Arale?? o les boles del Pacman, o els espinacs del Popeye, el puré de Matrix, la posicó màgica del Panoramix, els bols de carn del Musculman..? i els Fruitis?? com és que no es menjaven els uns als altres amb la bona pinta que feien?

 5. menxu diu:

  Jajaja, quin riure. Ahir amb un amic comentàvem que a les sèries japoneses, quan fan un bon sopar, sol haver-hi un platet amb unes salsixetes que fan una pinta… 8D

 6. leanan diu:

  i les pizzes de les tortugues ninja què!!!

Els comentaris estan tancats.